Menu

VOLT Powerbank

Zodra de VOLT Powerbank van lading is voorzien door de Charging Station is hij klaar voor gebruik! Iedere stroombehoeftige op het terras, in het café, bibliotheek, kantoor of bioscoop krijgt door deze mobiele lader de mogelijkheid om tijdens laden z’n telefoon nog te gebruiken, zonder daarbij vast te zitten aan een stopcontact!

De VOLT powerbank V1.01 biedt uw gast of medewerker de daadwerkelijke mobiele laadoplossing. De mobiliteit van de powerbank is het grote voordeel; mensen kunnen hun telefoon blijven gebruiken tijdens het laden en zijn tegelijkertijd niet gebonden aan het stopcontact!

De VOLT V1.01 heeft een bruto laadcapaciteit van 10.000 mAh. Dat wilt zeggen dat het mogelijk is om gemakkelijk tot wel 2 keer een  moderne smartphone volledig op te laden. (d.w.z. van 0-100% in uitgeschakelde toestand)

Accu grootte van huidige telefoons:

Huawei Mate 10 Pro 4.100 mAh
Xiaomi Redmi Note 5  4.100 mAh
Nokia 2.1 4.000 mAh
Samsung Galaxy S10 3.100 mAh
iPhone X 2.716 mAh

Maak uw oplossing uniek door deze te personaliseren

Meer informatie Contact

De Powerbank wordt door middel van ‘charge by induction’ in de VOLT Charging Set opgeladen worden. Dit houdt in dat er tussen de VOLT Charging Station en de VOLT Powerbank geen bekabeling nodig is om de Powerbank van lading te voorzien, deze stroomtoevoer zal via een inductieconnectie gaan.

Het is mogelijk om de VOLT Powerbank in full-colour te personaliseren naar eigen wens. U zorgt zelf voor een mooi ontwerp (uw logo, aanbieding, trademark) en wij zorgen voor een professionele ‘beprinting’. Dit draagt bij aan de herkenning van uw merk door uw gebruikers en dit zorgt voor een positieve ervaring!

Adviserend gesprek

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend en adviserend gesprek.

* Veld is verplicht

Empower to Connect

Our Team

Jonge ondernemers met een duidelijke visie, helder plan en gezonde motivatie.

Jesse Westerveld, Thijs Spelberg, Burak Onal en Stan Klarenbeek.

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een adviserend gesprek.

Aanvragen