Menu

Recreatie

Retail

“Biedt klanten een unieke, persoonlijke ervaring en breng shoppen naar een nieuw level!” 

Next Level Shopping!

Winkeliers zijn altijd op zoek om de ervaring van hun klanten in de winkel te perfectioneren! Alles om klanten op hun gemak te doen voelen en hun het gevoel te geven dat alles mogelijk is. Daar draagt een VOLT Charging Station natuurlijk zeker aan bij! Zorg dat klanten altijd voor jullie kiezen door de persoonlijke service en verrijkende mogelijkheden in jullie winkel, door ze een gepersonaliseerde powerbank te bieden!

Connect your Customer!

Wanneer er klanten bij uw bedrijf over de vloer komen, zal het vast en zeker voorkomen dat zij behoefte hebben aan een oplader. Het perfecte moment om deze behoefte te beantwoorden en verwachting te overtreffen. Maak indruk door een, compleet naar wens, bedrukte Powerbank uit te lenen. Dit zorgt voor binding van de klant met uw bedrijf, en natuurlijk een zeer welkome ervaring voor de klant! Dubbele winst!

Branding

Niet alleen zorgt het aanbieden van een Powerbank voor het oplossen van een stroomprobleem, het zorgt voornamelijk voor een gewenste gemoedstoestand bij uw klanten. Ze komen eerder, blijven langer en hebben vooral een positieve ervaring met uw winkel! Versterk deze ervaring door Powerbanks met eenzelfde bedrukking te koop aan te bieden, zodat ze ook thuis herinnerd worden aan deze fijne service. Lees hier meer over bij Merchandise.

Adviserend gesprek

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend en adviserend gesprek.

* Veld is verplicht

Empower to Connect

Our Team

Jonge ondernemers met een duidelijke visie, helder plan en gezonde motivatie.

Jesse Westerveld, Thijs Spelberg, Burak Onal en Stan Klarenbeek.

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een adviserend gesprek.

Aanvragen