Menu

Horeca

 

“Een product waar innovatieve horecaondernemers niet meer zonder kunnen”


VOLT introduceert opladen aan tafel

Snel en veilig een smartphone of iPad opladen aan tafel. Dat kan vanaf nu met het oplaadstation dat Volt Products introduceert in Nederland. 'Grandcafés, restaurants en andere horecagelegenheden bieden hun gasten hiermee extra service en besparen zichzelf gedoe met het opladen van apparaten achter de bar', aldus Volt. Ondernemers kunnen het Charging Station uitproberen tijdens de Horecava, 13 t/m 16 januari 2020.

Het Volt Charging Station is een oplaadstation met acht uitneembare powerbanks. Gasten kunnen er een meenemen naar hun tafel of plek aan de bar en hiermee hun smartphone of iPad opladen. Ze kunnen het apparaat ondertussen gewoon blijven gebruiken. ‘Onze klanten zijn positief verrast over deze service. We horen heel vaak ‘wow, superhandig’, zegt Sander van Veenendaal, eigenaar van Grand Café De Lindenhof in Soest. Ook zijn personeel is er blij mee. ‘Barmedewerkers stonden steeds vaker telefoons op te laden en struikelden over de mensen die nog snel even een appje wilden versturen. We maakten ons ook zorgen over diefstal en waterschade. Hiermee is dat verleden tijd.’

 


Snel opladen 

Een telefoon laadt met een powerbank van het CE-gecertificeerde VOLT Charging Station in een half uur tijd op van 0 naar 50%; dat is minstens zo snel als via het stopcontact. Ondernemers hebben geen omkijken naar het apparaat: de powerbanks laden in het oplaadstation automatisch op en gaan lang mee.

 

 

Persoonlijke boodschap

De powerbanks zijn te voorzien van een bedrukking – denk aan een website of een persoonlijke boodschap – waarmee de ondernemer zichzelf kan profileren. Het Volt Charging Station leent zich ook voor een extra verdienmodel: veel consumenten zijn bereid om een euro neer te tellen voor het gebruik van een powerbank, zo blijkt uit een enquête onder 150 consumenten. Ondernemers die bang zijn dat gasten aan de haal gaan met een powerbank, kunnen bij gebruikers een fictief bedrag in rekening brengen als borg.

 

Horecava 2020

Horeca-ondernemers mogen het VOLT Charging Station uitproberen tijdens de eerstvolgende Horecava, van 13-16 januari 2020 in de RAI in Amsterdam. Jesse Westerveld en Stan Klarenbeek, bedenkers van het concept, zijn dan te vinden in het Start-up Lab in hal 5.

 

 

Volt Charging Station

Een Volt Charging Station met acht naar wens bedrukte powerbanks, acht multi-inzetbare oplaadkabels en een kabelophangsysteem kost 475 euro, exclusief 21% BTW. De bijgeleverde kabeltjes hebben drie uitgangen: Apple lighting, Micro usb en usb type 3 – hiermee is zeker 99% van alle telefoons en iPads op te laden. Volt Products geeft een jaar garantie.

Bedrijven
Merchandise
Horeca
Retail

            

Adviserend gesprek

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend en adviserend gesprek.

* Veld is verplicht

 

Empower to Connect

Our Team

Jonge ondernemers met een duidelijke visie, helder plan en gezonde motivatie.

Jesse Westerveld, Thijs Spelberg, Burak Onal en Stan Klarenbeek.

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een adviserend gesprek.

Aanvragen