Menu

Merchandise

Bent u opzoek naar compleet gepersonaliseerde, high-end powerbanks als geschenk of als merchandise? Dan zijn onze powerbanks wat voor u. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken met u mee over de bedrukking, de verpakking, de kleurstelling en de uitpakervaring. 

Retail

De set van een unieke powerbank met kabel vormt een schitterende toevoeging aan uw assortiment. Zo is het mogelijk om bij VOLT products powerbanks te bestellen, powerbanks die u volledig naar eigen stijl kunt ontwerpen, geen opdruk is te gek. Denk aan uw logo, speciale acties of speciale boodschappen! Onze retail-verpakkingen, waarvan u het opdruk bepaalt, zorgen voor een luxueus, strak afgewerkt product en is daarmee een ideale toevoeging in uw winkel. Op de toonbank, etalage of in het schap, dit product verkoopt zichzelf!

Geschenk

Twijfelt u over het geven van een relatiegeschenk of personeelscadeau? Dan is de VOLT Merchandise Powerbank voor u de ideale oplossing. Het is een waardevolle en zeer betaalbaar geschenk en zeker geen product dat snel in de kast zal verdwijnen! Door middel van de bedrukking kunt u aan uw geschenk een persoonlijke boodschap meegeven of draagt u uw merk uit bij uw relaties!

Adviserend gesprek

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend en adviserend gesprek.

* Veld is verplicht

Empower to Connect

Our Team

Jonge ondernemers met een duidelijke visie, helder plan en gezonde motivatie.

Jesse Westerveld, Thijs Spelberg, Burak Onal en Stan Klarenbeek.

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een adviserend gesprek.

Aanvragen