Menu

Horeca

Horeca

“Een product waar innovatieve horecaondernemers niet meer zonder kunnen”

Probleem 

Vaak wordt in de horeca door de gast de vraag gesteld naar een voorziening van stroom; smartphones achter de bar, smartphones aan oplaadkabels in kastjes aan de muur, lenen van oplaadkabels etc. Dit zijn in de ogen van VOLT gebrekkige oplossingen.

Dit zorgt namelijk voor scheve verantwoordelijkheden, de horecaondernemer neemt de verantwoordelijkheid over de apparatuur op zich en stelt zich daarin kwetsbaar op. Ook voor de consument bieden de huidige oplossingen geen topservice, ten eerste is de telefoon buiten handbereik en dus niet te gebruiken. Of de telefoon daadwerkelijk oplaadt is maar de vraag en daarnaast bestaat er natuurlijk het risico dat de smartphone stukgaat of kwijtraakt. 

Oplossing

Daarom komt VOLT voor de Horeca met de VOLT Charging Station. Een product waar de moderne horecazaak al bijna niet meer zonder kan! Gasten in stroomnood vragen aan een medewerker om een oplossing voor hun lege accu van hun telefoon; het antwoord hierop is verwachtingen-overtreffend! Namelijk een powerbank; volledig gepersonaliseerd met het logo van het desbetreffende bedrijf! Deze VOLT Powerbank laadt de telefoon in de meeste gevallen in ‘no-time’ op, en is weer klaar om de volgende gast blij te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adviserend gesprek

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend en adviserend gesprek.

* Veld is verplicht

 

Empower to Connect

Our Team

Jonge ondernemers met een duidelijke visie, helder plan en gezonde motivatie.

Jesse Westerveld, Thijs Spelberg, Burak Onal en Stan Klarenbeek.

Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een adviserend gesprek.

Aanvragen